Thursday, April 24, 2014

Bercuti di Kuantan (Oh Kampung ku)

Salam dan hai,
Hujung minggu menjelma lagi..hoooorey...
Sabtu (26/04/2014), Aqil da berumur 5 bulan
Aqil membeso dengan sihat dan cergas..Alhamdulilah
Esok balik Kuantan..tu perkara aku paling suka
Coz dapat jumpe ma dan all my family

Tak sangka lak aku banyak plak program nak balik kali ini(ish cam poyo lak da)
Paling utama aqil, mummy dan daddy balik Kuantan coz nak g kenduri my ex pengapit masa aku kawin dlu
Nama ye Nurul Jannah Binti Othman..die la yg teman aku dan duk sebelah aku mase aku kawen dlu
Dari saat ku nikah dan bersanding..Tenkiu Jannah

Lepas g kenduri Jannah petang ye lak nak plan g besday party anak sepupu aku
nama ye mohd zarif hadif yang sokmo totty je ,,beso da mat zarif
walaupun totty tapi bijak pandai je, banyak je akai nak cari kije
Tamat program tuk hari sabtu

                                     Ni la expo yang aku xsabo nak attend

Hari ahad tu nak plan g baby expo kat Zenith Hotel..depan ECM Kuantan
Wah x saba ye nak g..tahun lepas x kesempatan nak g cz time tu preggy..
So tahun ni aku da nekad awal-awal nak g expo baby ni..eheheh

Kali ini aku mohon cuti memang panjang sampai 3 ari sambung lak ngan hari buruh
hoorreyyy..saya suke
Duk Kuantan sampai ari isnn, pastu balik suasana kampung yang sebenar iaitu Jengka 16..

Sekian.

1 comment:

  1. wow...bestnya dapat cuti balik kampung..huhu

    ReplyDelete